WE ARE NOW·A

A CREATIVE DESIGN STUDIO

Over Studio Nowa.

Design studio Nowa is een ontwerpstudio dat met passie en een hang naar perfectie hedendaagse exterieurs & interieurs ontwerpt. Het creëren van totaalconcepten met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van studio Nowa is het belangrijk dat er een goede balans ontstaat tussen functionaliteit, esthetiek en de individu. De basis van ieder uniek ontwerp is de opdrachtgever, op basis van de wensen en dromen worden ontwerpen op maat gecreëerd, waarbij de identiteit en persoonlijkheid van de opdrachtgever terug te vinden zijn binnen de ontwerpen van Design studio Nowa.

about-over-studio-nowa
abbout-fundament

Fundament.

Een goed ontwerp heeft als fundament het kennen van de opdrachtgever, weten wat het eindgebruik zal worden en de persoonlijke wensen zijn. De wensen en dromen vormen samen de basis voor het opstellen van een programma van eisen, een belangrijk leidraad tijdens het ontwerpproces. Een ander belangrijk aspect die we als fundatie zien van een goed ontwerp is de context waarin het zich bevindt. Iedere omgeving is uniek en heeft zijn eigen eigenschappen, opzoek gaan naar de aanwezige kwaliteiten en die optimaal benutten.

Dit zijn twee van de belangrijkste creatieve bouwstenen voor het vormen van een concept, en is een belangrijk vertrekpunt waaruit met creativiteit en bevlogenheid een uniek en persoonlijk ontwerp tot stand kan komen.

Persoonlijkheid, Passie & Perfectie.

Elk ontwerp is individueel en persoonlijk, aangepast aan de situatie en het karakter van de opdrachtgever. Belangrijk is dat er in ieder ontwerp een juiste balans ontstaat tussen functionaliteit en esthetiek. Studio Nowa ontwerpt vanuit een passie voor (dag)licht en bijzondere zichtlijnen. Door deze twee goed te combineren ontstaat er een aangename ambiance met een duidelijk routing en wordt je als het waren geleid door het gebouw. Dit brengt rust in het ontwerp. Door weloverwogen ontwerp beslissingen te maken en de focus te houden tot op de kleinste details streven we naar perfectie. Dit gecombineerd met luxe materialen en royale gebaren maken de ontwerpen uniek en exclusief.

about-persoonlijkheid-passie
about-zoektocht-ruimte

Zoektocht naar Ruimte.

De puzzel van functionele en praktische ruimtes met als basis het duidelijke lijnenspel en weloverwogen zichtlijnen, in combinatie met het optimaal benutten van aanwezig natuurlijk licht zijn kenmerkend voor de ontwerpen van design studio Nowa. Een ruimte moet goed voelen, een ruimtelijk gevoel van een hoge of openruimte, of juist meer geborgenheid. De puzzel waarbij alle aspecten op de juiste plaats dienen te vallen om zo tot een logische lay-out voor de woning te komen die aangenaam en fijn voelt.   

Thuiskomen.

In een interieur dat volledig bij uw eigen persoonlijkheid aansluit, met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke objecten. Een interieur met een ziel, waarin u zich echt thuis kan voelen. Binnen het totaalconcept maakt design studio Nowa voorstellen voor materialen, kleur keuzes of de complete inrichting. Waarbij u moet denken aan het ontwerpen van het meubelmaatwerk, keuzes van vloeren en het maken van verlichtingsplannen. Zodat er een uniek samenhangend geheel ontstaat.

about-thuiskomen
about-onafscheidelijk

Onafscheidelijk.

Binnen de filosofie van studio Nowa zijn interieur en exterieur onafscheidelijk. Wat een ontwerp aan de buitenzijde oproept moet het binnen waar kunnen maken. Zichtlijnen die buiten al worden ingezet en doorzetten door gehele interieur heen. Het is een continue wisselwerking tussen binnen en buiten. Een samenhang van zowel materialisatie als vormentaal.

Uiteraard kunnen alle ontwerpaspecten ook als zelfstandige opdrachten worden uitgevoerd.

(Ver) bouwproces.

Comfort staat voorop bij het resultaat en bij het ontzorgen tijdens het gehele proces. Een goede voorbereiding en professionele begeleiding bij een eigen huis bouwen is het halve werk.

Bij design studio Nowa heb je te maken met een bouwbegeleider. Onze bouwbegeleiders zien erop toe dat alles volgens uw wensen en planning verloopt tijdens de bouw, bij de verbouwing of renovatie van je eigen woning. Design studio Nowa werkt met geselecteerde partners op wie wij kunnen vertrouwen en/of waar jezelf graag mee zou willen werken. Tijdens het gehele proces is er op deze manier maar een aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

about-bouwproces